BI-Q netværk

Hvordan skaber intelligent IT bedre beslutningsgrundlag i virksomheder, der udvikler sig og som gerne vil være bedre til at udnytte de data, virksomhederne har? Det skal et nyt netværk for erhvervsvirksomheder og organisationer hjælpe med at finde svarene på. Og netværket vil gerne have mange virksomheder med !

Hvilke muligheder har vi for at opsummere data, så vi kan træffe bedre beslutninger? Hvordan kan vi agere hurtigere og smartere med den viden, vi har om vores kunder? Hvordan kan IT hjælpe os med at agere mere intelligent i vores forretningsprocesser, så vi bliver blive mere effektiv i vores dagligdag? Kan intelligent IT være med til at forbedre vores konkurrencesituation?

Det er nogle af de spørgsmål der melder sig, når man arbejder med og analyserer de data, som findes i moderne virksomheders forskellige systemer. Med BI-Q forbindes virksomhedens administrative systemer og programmer, så du har online adgang til alle din virksomheds data i real time.

  • Få real time overblik over dagens tal. Ved hjælp af cockpits kan du få præsenteret beregnede nøgletal. Helt uden at forstyrre dine kolleger.

  • Få tjek på din produktion Bliv endnu skarpere når du afgiver tilbud og leveringstider. Med real time planlægning og real time efterkalkulationer.

  • Få rollebaserede cockpits Der viser selvvalgte BI-analyser, som passer til din rolle som fx. direktør, økonomichef, produktionschef.

  • Træf bedre beslutninger Få ledelses-cockpits, der hjælper dig med at holde fokus på fx. likviditet, reklamationer, omkostninger.Hvorfor et netværk som BI-Q?

Intelligente virksomheder har for længst indset, at nem og hurtig adgang til alle data giver værdifuld viden her og nu. Målet er at samle disse virksomheder i et inspirerende netværk, som i fællesskab kan drøfte udfordringerne ved anvendelse af IT, formulere ønsker til intelligent it, som kan hjælpe virksomhederne med at opnå en nemmere og mere effektiv hverdag ved hjælp af tilgængelighed, overblik og intelligente løsninger i absolut højeste kvalitet.


Indflydelse og tilmelding

For SHAPE, der faciliterer det nye netværk, er partnerskabet med intelligente virksomheder vigtig. Gennem den viden og de ønsker som netværket har, kan udfordringer i traditionelle IT systemer afhjælpes med anvendelsen af BI-Q. Samtidig er netværkets viden og ønsker til BI-Q den vigtigste inspirationskilde, når nye udviklingsprojekter defineres

Kontakt SHAPE på 6966 9700 eller skriv til os, hvis du vil med i et netværk, hvor emnet er intelligente IT løsninger med fokus på kvalitet.

Vi glæder os til at se dig i BI-Q netværket

Skriv til os her...

Kontakt SHAPE

Hvad kan vi hjælpe dig med?

SHAPE IT A/S
Gasværksvej 44
DK-9000 Aalborg

Telefon 69 66 97 00
info@shape-it.dk

CVR 2636 5384


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.