bruno
"Små problemer og udfordringer i hverdagen – fx noget der kan gøres bedre, inspirerer mig til at tænke videre og udvikle nye ideer."

Bruno Hansen

Direktør

Telefon: 2920 7401 |

Bruno er vores direktør. Hans absolutte fokus er på at udvikle og supportere intelligente IT systemer til målrettede virksomheder. Den store interesse har altid været tal og systemer. Det begyndte, da han som ung bankelev blev inddraget i en række interne processer, der krævede nytænkning og kreative løsninger. Det blandt meget andet førte til udvikling af en række IT programmer, som i sidste ende blev starten til at etablere konsulenthuset SHAPE.

”Intelligente virksomheder er kendetegnet ved at have en ledelse, der forstår betydningen af at gøre det nemt og hurtigt at samle, registrere og dele data i hele organisationen. De har også udviklet datastrategier med udgangspunkt i de områder, hvor der er plads til forbedring og udvikling.”

Direktør
Salgschef
Seniorkonsulent
Systemudvikler, HR
Systemudvikler
Systemudvikler
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent

Kontakt SHAPE

Hvad kan vi hjælpe dig med?

SHAPE IT A/S
Gasværksvej 44
DK-9000 Aalborg

Telefon 69 66 97 00
info@shape-it.dk

CVR 2636 5384


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.