Conni
"Lysten og evnen til at tænke i systemer følger mig også i fritiden. Men jeg kommer også fra en familie, hvor vi børn fik navne i alfabetisk orden."

Conni Drejer

Systemudvikler, HR

Telefon: 5157 9993 |

Conni er en af vores systemudviklere, programmør og HR medarbejder. Hun udvikler og arbejder med vores egne programmer, og har dialogen med kunden både under og efter en implementering. Men selv om Conni elsker koder, ved hun godt, at de bare er et effektivt værktøj til at løse vores kunders behov og udfordringer ift. nem og hurtig adgang til deres data.

”Intelligente virksomheder kan se fordelene ved at bringe data fra flere kilder i spil, flette dem og gøre dem tilgængelige for alle i en organisation. Mit arbejde består fx i at gøre denne tilgængelighed teknisk mulig – så derfor befinder jeg mig rigtigt godt, som udvikler og programmør, for det meste under motorhjelmen.”

Direktør
Salgschef
Seniorkonsulent
Systemudvikler, HR
Systemudvikler
Systemudvikler
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent

Kontakt SHAPE

Hvad kan vi hjælpe dig med?

SHAPE IT A/S
Gasværksvej 44
DK-9000 Aalborg

Telefon 69 66 97 00
info@shape-it.dk

CVR 2636 5384


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.