Dorte (800x532)
"Det er vigtig for mig, at vores kunder får fuldt udbytte af vores samarbejde. Vi har et system der virker, så implementering, sætte ting i systemer og hjælpe vores kunder er det, der inspirerer mig til at gøre en forskel."

Dorte Elgaard

IT konsulent

Telefon: 9189 7402 |

Dorte er en af vores IT-konsulenter. Uddannet Teknisk assistent, Teknonom. Hendes fokus er at servicere eksisterende som nye kunder med C5, NAV og LOOK:IT. Baggrunden er blandt andet mange års erfaring som planlægningschef, controller i en stor nordjysk produktionsvirksomhed. At havde siddet på ”den anden side af bordet” med de udfordringer der medfølger, er i sig selv en styrke for, at Dorte i dag kan servicere SHAPE´s kunder.

”Intelligente virksomheder ønsker at skabe overblik, effektivisere og optimere arbejdsgange, videregive information i hele organisationen, samt synliggøre nøgletal så nemt som muligt.”

Direktør
Salgschef
Seniorkonsulent
Systemudvikler, HR
Systemudvikler
Systemudvikler
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent

Kontakt SHAPE

Hvad kan vi hjælpe dig med?

SHAPE IT A/S
Gasværksvej 44
DK-9000 Aalborg

Telefon 69 66 97 00
info@shape-it.dk

CVR 2636 5384


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.