Dato: 

GMPack tager NAV i brug

– Dynamics NAV 2013r2 implementeret hos GMPack…

GMPack i Hadsund har ca. 45 medarbejdere og produktionsfaciliteter på i alt 10.000 m2. Virksomheden pakker, lagerfører og sender farmaceutiske produkter, naturmedicin, kosttilskud og produkter til kliniske afprøvninger for en lang række kunder.


“Beauté Pacifique”, der er en dansk hudplejeserie, virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Produktion og kvalitetssikring finder sted hos GMPack, som er certificeret til lægemidler, og Beauté Pacifiques produkter bliver fremstillet under samme kvalitetskontrol, selv om der ikke stilles krav herom til kosmetiske produkter.

Virksomhedens mål er at være blandt de førende inden for pakning af lægemidler, naturlægemidler, kosttilskud og kosmetik. Enhver henvendelse betragtes som et fortroligt anliggende og virksomheden sætter en ære i at overholde alle dele af indgåede aftaler.

Implementeringen af Microsoft Dynamics NAV har været håndteret som et “start forfra” projekt, idet GMPack kommer fra et ældre system (Navigator og med økonomihåndtering i C5), hvor konvertering af alle historiske data ikke vil give stor gevinst. I stedet for har vi afholdt en række workshops, hvor man ved fælles hjælp har fastlagt virksomhedens processer og muligheden for, at processerne i så vid udstrækning som muligt kan håndteres i en “standard” NAV, hvor tilretninger undgås.

Derefter blev der konverteret debitorer/varer og åbningssaldi blev indtastet af GMPack. Løsningen er sat i drift med opstartassistance fra SHAPE.

Kontakt SHAPE, hvis du vil høre mere om, hvad Microsoft Dynamics NAV kan gøre for din virksomhed.

kontakt os for at høre mere

Kontakt SHAPE

Hvad kan vi hjælpe dig med?

SHAPE IT A/S
Gasværksvej 44
DK-9000 Aalborg

Telefon 69 66 97 00
info@shape-it.dk

CVR 2636 5384


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.