Johnny
"Det er altid sjovest at arbejde sammen med virksomheder, der nysgerrigt efterspørger alle mulige og umulige løsninger."

Johnny Hansen

IT konsulent

Telefon: 5157 9990 |

Johnny er en af vores IT konsulenter. Han er oprindelig uddannet bank- og kontorassistent, og har bl.a. arbejdet systematisk med lager, logistik, produktion og økonomi. I forhold til IT er Johnny autodidakt, men en altid stor interesse for teknik samt indsigt i vores kunders adfærd, har gjort ham til en af de mest kompetente inden for vores område.

”Intelligente virksomheder er nysgerrige og efterspørger løsninger, der kan effektivisere arbejdsgange og processer. Også selv om de efterspurgte løsninger ikke findes som hyldevarer. Det er mere den tankegang, altså det at insistere på at løse udfordringer via IT, der gør dem intelligente. Og det er samme tænkning, der driver os til at udvikle”

Direktør
Salgschef
Seniorkonsulent
Systemudvikler, HR
Systemudvikler
Systemudvikler
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent

Kontakt SHAPE

Hvad kan vi hjælpe dig med?

SHAPE IT A/S
Gasværksvej 44
DK-9000 Aalborg

Telefon 69 66 97 00
info@shape-it.dk

CVR 2636 5384


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.