Leif
"Hvis noget er besværligt, eller bare ikke fungerer som det skal, bliver jeg ofte inspireret til at ændre det til noget andet og bedre."

Leif Kruse

IT konsulent

Telefon: 4041 2934 |

Leif er en af vores IT konsulenter. Uddannet svagstrømsingeniør i 78. Har arbejdet med EDB og styring hos bl.a. Jysk Telefon/TDC og det offentlige, hvor han udviklede software. Var med til at etablere SHAPE, og har nu, efter mange år på arbejdsmarkedet, valgt at supporte vores mange kunder.

”Intelligente virksomheder vil altid ønske at udnytte teknologier og systemer, der giver deres medarbejdere flere muligheder for at performe bedre og med færre ressourcer og omkostninger til følge. Men systemer må ikke blive for rigide. De skal tilpasses og udvikles efter den enkelte virksomheds behov – og ikke omvendt.”

Direktør
Salgschef
Seniorkonsulent
Systemudvikler, HR
Systemudvikler
Systemudvikler
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent

Kontakt SHAPE

Hvad kan vi hjælpe dig med?

SHAPE IT A/S
Gasværksvej 44
DK-9000 Aalborg

Telefon 69 66 97 00
info@shape-it.dk

CVR 2636 5384


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.