michael
"Det er dialogen – både den med mine kunder og mit bagland, der styrer mine opgaver – og inspirerer mig til at gøre en forskel."

Michael Hansen

IT konsulent

Telefon: 2920 7403 |

Michael er en af vores IT konsulenter. Uddannet kundekonsulent med speciale i elektronik. Lært op i IT og systemerne her hos SHAPE. Har fokus på vores egne selvudviklede systemer bl.a. Look:IT. Michael spotter udfordringer, finder løsninger og sikrer, at vores produkter er endnu mere brugbare, så vores kunder bliver mere effektive og konkurrencedygtige i deres marked.

”Intelligente virksomheder gør op med al vanetænkning. De skærer ned på eller dropper helt brugen af papir. Samtidig arbejder de med at ændre deres kultur, ved at have mere fokus på at udvikle ny adfærd ift. opsamling og brug af data samt gøre samme data tilgængelig for alle i organisationen, når og hvor der er behov for det.”

Direktør
Salgschef
Seniorkonsulent
Systemudvikler, HR
Systemudvikler
Systemudvikler
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent

Kontakt SHAPE

Hvad kan vi hjælpe dig med?

SHAPE IT A/S
Gasværksvej 44
DK-9000 Aalborg

Telefon 69 66 97 00
info@shape-it.dk

CVR 2636 5384


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.