Velkommen til
SHAPE

- vi leverer IT løsninger,
der udvikler intelligente virksomheder.

SHAPEs intelligente IT løsninger indsamler din virksomheds data og gør den tilgængelig i real time. Vi udvikler, sælger, leverer og supporterer alt fra standard ERP / NAV baserede og licenserede Microsoft-systemer til vores egne kundespecifikke programmer og webapplikationer. Vores mål er at udvikle især mindre og mellemstore virksomheder og organisationer, så de opnår en nemmere og mere effektiv hverdag ved hjælp af tilgængelighed, overblik og intelligente løsninger i absolut højeste kvalitet.

Direktør
Salgschef
Seniorkonsulent
Systemudvikler, HR
Systemudvikler
Systemudvikler
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent

En ung IT virksomhed 
med lang erfaring

SHAPE blev oprindeligt stiftet i nordjyske Pandrup den 1. april 2002 af en gruppe erfarne og kompetente IT-medarbejdere – både projektledere, konsulenter og udviklere, som alle tidligere havde arbejdet sammen i flere professionelle sammenhænge.

Siden da har SHAPE haft stor succes med at udvikle intelligente IT løsninger i høj kvalitet til virksomheder landet over, der alle ønsker en nemmere og mere effektivt hverdag. I dag har SHAPE sine aktiviteter tæt på Aalborgs havnefront og tæller nu – udover en række strategiske partnere, også en stab på i alt 12 dygtige og energiske medarbejdere.

Kontakt SHAPE på 6966 9700 eller skriv til os, så byder vi gerne på en kop kaffe og en fornuftig snak om dine muligheder for intelligente IT løsninger med fokus på kvalitet.


Skriv til os her...

How to shape an identity

SHAPE formgiver og designer intelligente IT løsninger til virksomheder, der ønsker at agere smart og gennemtænkt ift. styring og overblik af egen udvikling, produktion, bemanding, lager, logistik, økonomi, markedsføring, salg og levering.

Tidligere hed vi Shape:IT, men på et tidspunkt ville vi gerne fokusere lidt mere på vores løsninger end på vores produkter. Og så blev det nye navn SHAPE indført. Ikke at det ligger særlig langt fra det oprindelige – men vi er jo heller ikke blevet en helt anden virksomhed.

SHAPE betyder form, design – at forme, formgive, modellere, designe, udvikle. Vores nye logo består af fire let genkendelige bogstaver med et organisk A-lignende tegn i midten, der skaber balance i logo, former sig omkring sig selv, positionerer sig i midten og danner en pil, en retning, en bevægelse.

Læs mere om vores BI-Q koncept
Kontakt SHAPE

Hvad kan vi hjælpe dig med?

SHAPE IT A/S
Gasværksvej 44
DK-9000 Aalborg

Telefon 69 66 97 00
info@shape-it.dk

CVR 2636 5384


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.