Vagn2
"Jeg har fulgt med hele vejen, og hele tiden med fingeren på pulsen ift. hvad kunders hverdag og behov var og stadig er."

Vagn Kraglund

Salgschef

Telefon: 5157 9992 |

Vagn er vores salgschef. Han har tjek på alle vores kunderelationer – vedligeholder eksisterende kunder og følger op på nye. Han har siden de tidlige 70’ere beskæftiget sig med salg, hvor udgangspunktet var bogføringssystemer til advokater, boligforeninger, revisorer, produktions-virksomheder m.fl. De sidste mange år har fokus været på optimering af virksomheders muligheder med de nyeste informationsteknologier.

”Intelligente virksomheder har de rigtige folk på de rigtige positioner. Så fundamentet er i orden. Dernæst anvender de teknologier, der sikrer, at de kan producere til konkurrencedygtig pris og i den ønskede kvalitet. Intelligente virksomheder sikrer desuden, at der er relevante informationer til rådighed for medarbejderne, så de har det korrekte grundlag til at træffe de rigtige beslutninger.”

Direktør
Salgschef
Seniorkonsulent
Systemudvikler, HR
Systemudvikler
Systemudvikler
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent
IT konsulent

Kontakt SHAPE

Hvad kan vi hjælpe dig med?

SHAPE IT A/S
Gasværksvej 44
DK-9000 Aalborg

Telefon 69 66 97 00
info@shape-it.dk

CVR 2636 5384


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.